Ferko Ilgaz M.R KBSK: 69 - 62 Fenerbahçe

FERKO Ilgaz M.R KBSK Takımımızdan Muhteşem Başlangıç

  • 1451
Ferko Ilgaz M.R KBSK: 69 - 62 Fenerbahçe
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2015-2016 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi(TKBL) sezonuna kendi sahasında Fenerbahçe Gelişim takımını misafir eden Ferko Ilgaz M.R KBSK sahadan 69-62 lik skorla galip ayrılarak muhteşem bir başlangıç yaptı.

Maçın ilk çeyreği her iki takım açısından dengeli geçerken, ilk çeyerek 15-15 lik skorla sonuçlandı. İkinci çeyreğinde aynı dengede devam etmesiyle skorda takımımız 2 sayılık üstünlükle 31-29 la devre arasına girdi. Takımımız ilk devre dış şutlarda etkisiz olurken içeriden özellikle Patrıcıa Brıght ile etkili oldu. 3.çeyrekte ise roller değişti ve takımımız içeriden etkisini devam ettirirken dış şutlardada yüzdesini artırdı buna hızlı hücum sayıları ve müdafa etkinliğide eklenince 24-13 lük bir üstünlük sağladı. Son çeyreğe 55-42 lik üstünlükle giren takımımız üstünlüğünü tüm çeyrek boyunca devam ettirdi ve sahadan 69-62 galip ayrılmayı bildi.

Maçın en önemli ayrıntısı ise sahada en iyi mücadeleyi veren takımımıza mükemmel taraftar desteğiydi. Tribünleri tamamen dolduran basketbol severler hem zevkli bir maç izlerken hemde takımlarına sahip çıkmaları ise takdire değerdi.