Fındıkoğlu, 1 Kasım Seçimlerini Değerlendirdi

MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, 1 Kasım Erken Genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi.

  • 390
Fındıkoğlu, 1 Kasım Seçimlerini Değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD KASTAMONU ŞUBESİ BAŞKANI OĞUZ FINDIKOĞLU; “TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS DAHA DOĞMUŞTUR”

MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, 1 Kasım Erken Genel Seçim sonuçlarını değerlendirerek, Türkiye için yeni ve umut dolu bir dönemin daha başlangıcına girildiği ifade etti.

4 yıllık dönemde ülkenin kalkınması yolunda önemli bir dönüm noktası olacağına inandıklarını ifade eden Fındıkoğlu, “Türkiye için büyük bir şans daha doğmuştur” dedi.

Fındıkoğlu, “1 Kasım Erken Genel Seçimlerinin gayri resmi sonuçlarına göre, milletimiz, tercihini net bir şekilde tek parti iktidarı yönünde kullanmıştır. 5 aylık belirsiz dönem ve uzlaşmaz görüntü veren siyaset anlayışı, milletin nezdinde kabul görmemiştir. Milletimiz her zamanki sağduyusu ile ‘7 Haziran’ı unutmayın, kısır çekişmelerden uzaklaşın, somut vaatlerle istikrarlı bir hükümet kurulmalıdır’ demiştir. Milletimizin, ülkemizin kalkınması yönünde gösterdiği tercihini, değerli buluyoruz. İş dünyasının önünün açılması, sosyal hayatta ve demokratik açılımlarda reformların devamı, daha hızlı ve adil işleyen bir hukuk devleti yolunda, birlikte üreteceğimiz sinerjinin tekrar yakalandığına inanıyoruz” dedi.


AK Parti’nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan seçimlerin, aynı zamanda mazlum milletlerin ülkeden beklentileri bakımından da önemli olduğunu söyleyen Fındıkoğlu, “Özellikle Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılar ile, kanlı teröre karşı mücadelede, daha etkin bir mücadelenin de yolunu açacaktır. Seçim sonuçları, ülkemizdeki huzur, güven ve pozitif istikrar ortamının devam edeceğine olan inancımızı perçinlemiştir. Milletimiz sözünü söyledi. Bize düşen, Milli iradeye saygı göstermektir” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)