Galatasaray, Kastamonu'ya Geldi

Galatasaray, Kastamonuspor 1966 ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı için Kastamonu'ya geldi. Sarı-kırmızılı takım, tarihinde ilk kez Kastamonu'da maç oynayacak.

  • 6169
Galatasaray, Kastamonu'ya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kupanın ilk maçında sahasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Aslan, grubun ikinci maçında Kastamonu deplasmanında mücadele edecek. Yarın saat 13.45’de deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, bir ilki de yaşayacak. Kulüp tarihinde daha önce Kastamonu takımları ile karşı karşıya gelmeyen Galatasaray, ilk kez Kastamonu’da maça çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası E Gurubu'nda mücadele eden Galatasaray kafilesi, İstanbul’dan kalkan özel uçakla Kastamonu Havalimanı'na geldi. Burada taraftarın büyük sevgi gösterine maruz kalan Galatasaraylı oyuncular, tarafların tezahüratları arasında takım otobüsüne bindi. Futbolcularla birlikte gelen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, VIP salonda Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç tarafından karşılandı. Başkan Altıkulaç, Galatasaray Kulübüne hoş geldin diyerek çiçek takdim etti.

Çiçek için teşekkür eden Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Türkiye Kupası sayesinde Türkiye’nin en güzel illerinden bir tanesine daha gelmenin nasip olduğunu belirterek, “Bu yılki başarılarınızdan dolayı Kastamonuspor camiasını da kutluyorum. İnşallah bizlerin karşılaşması da keyif verecek. İnsanlarımız burada hem sizleri hem de bizleri izleme imkanı bulacak. Mübarek Mevlid Kandilinde de burada olmaktan ayrıca mutluluk duyuyorum” dedi.

Takım otobüsüne binerken Mustafa Deniz’liye taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulunarak, hep bir ağızdan marşlar söylediler. Takım otobüsünün hareket etmesiyle birlikte meşaleler yakan taraftarlar, otobüsün sıra-kırmızı renkler arasında gitmesini sağladır.

Takım otobüsünün konaklayacağı otelin önüne gelmesiyle birlikte tekrar bekleyen taraftar, Galatasaray takımına sevgi gösterisinde bulundu. 

(İHA)