Garanti Bankası Kastamonu Şubesi yeni yerinde!

Garanti Bankası Kastamonu Şubesi yenilendi.

  • 3875
Garanti Bankası Kastamonu Şubesi yeni yerinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenilikçi ürün ve hizmet yaklaşımıyla, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı odağına koyan Garanti Bankası, ürün ve servislerindeki dijitalleşme sürecini şubelerdeki değişimle bütünleştirerek yeni hizmet modelini hayata geçirdi.

Garanti’nin Türk bankacılık sektöründe de yeni bir dönemi ifade eden yeni hizmet modeli kapsamında, tüm Garanti Şubeleri, “dijitalleşme” ekseninde müşterilerin her türlü hizmeti tek bir noktadan, en hızlı ve kolay şekilde alacağı yenilikçi bir yapıya bürünüyor. Bu kapsamda yenilenmesi tamamlanan Kastamonu Şubesi de hizmete başladı.

Garanti Bankası, yeni hizmet modeliyle; “tek noktada hizmet” yaklaşımını benimsiyor. Donanımlı ve birçok alanda hizmet verebilen çalışanlarıyla da müşterisine verdiği hizmetin kalitesini ve hızını artırıyor. Bu modelle sadece şubede değil her yerde hizmet verebilen Garanti, ayrıca, tüm iş süreçlerini ve operasyonunusadeleştiriyor, dijitalleştiriyor. Proje kapsamında dönüşümü tamamlanan şubelerden biri olan Kastamonu Şubesi’yle müşterilerine yepyeni bir bankacılık deneyimi yaşatmaya başladı. Şubede banko düzeni kalkarken, her müşterinin tek noktadan oturarak hizmet alacağı bir yapı oluşturuldu. Yeni hizmet modeliylemüşteriler artık işlemlerinin sonunda sayfalarca doküman imzalamak yerine, şubede bulunan tabletler üzerinden veya kendi cep telefonlarından internet bankacılığı ortamına giriş yaparak onay sürecini hızlı ve kolayca tamamlayabiliyor.

Vedat İKİZOĞLU