Gazeteci İzzet Sarı'ya suç duyurusu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Yeni Amasyaspor Kulübü, spor yorumcusu İzzet Sarı hakkında suç duyurusunda bulundu.

  • 1529
Gazeteci İzzet Sarı'ya suç duyurusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun yakından tanıdığı gazeteci ve spor yorumcusu İzzet Sarı, Yeni Amasyaspor’un suç duyurusu üzerine Şehit Recep Şahin Polis Karakolu'na giderek, ifade verdi.

Karakolda ifade verdikten sonra açıklama yapan Gazeteci ve Spor Yorumcusu İzzet Sarı, 34 yıllık gazeteci olduğunu ifade ederek, “Bu süre içinde aralıksız Kastamonuspor yorumculuğu yaptım. Kulübümüz pek çok kez şampiyonluğa oynadı. Pek çok kez küme de kalma mücadelesi verdi. Ancak bu sezon gibi gerek kulüp adına gerekse şehir adına aşağılayıcı saldırılara maruz kalmadık. Yeni Amasya Spor Kulübü’nün önce hocası kulübümüzü Amasyalı siyasilere ve bürokratlara hedef gösterdi, ardından kulüp başkanı şehrimize ‘Ayı’ yakıştırmasını yaptı. Biz de haklı olarak yıllardır yaptığımız gibi kulübümüzü ve şehrimizi savunduk. Bizim, bu yazılarımızdan Mustafa Ödübek rahatsız olmuş. Bunun için polis karakoluna giderek ifade verdik. Son olarak, Kastamonuspor için karakola da, mahkemeye de gururla gideriz. Yeter ki Kastamonuspor şampiyon olsun” dedi.

Yeni Amasyaspor Antrenörü Osman Zeki Korkmaz, Kastamonuspor karşılaşması sonrası “Amasyalı siyasileri uyarıyorum. Bundan sonra Kastamonuspor’un maçlarını yakından takip etsinler” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamanın üzerine Yeni Amasya Spor Kulübü Başkanı Mustafa Ödübek de bir açıklamasında, Kastamonululara ‘Ayı’ şeklinde hitap etmesi büyük tepki toplamıştı. Bunun üzerine Yeni Amasya Spor Kulübü, bu ifadeleri köşesinde değerlendiren Gazeteci ve Spor Yorumcusu İzzet Sarı hakkında şikayette bulundu.

Bu yıl şampiyonluğa oynayan her iki takımda, Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup’ta ligin ilk yarısında Yeni Amasyaspor sahasında karşı karşıya gelmiş, bu mücadeleden Kastamonuspor 1966, 2-0 galip ayrılmıştı.