Gazetecilik ve Medya Eğitimi Başlıyor

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından '2016 Yılı Teknik Destek Programı' kapsamında desteklenen Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'nin 'Gazetecilik ve Medya Eğitimi' projesinde program açıklandı.

  • 952
Gazetecilik ve Medya Eğitimi Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaz: En fazla gurur duyacağımız iş olacak.

Basın İlan Kurumu (BİK) Kastamonu Şube Müdürlüğü'nün iştirakçi olduğu eğitim faaliyeti 23-28 Mayıs 2016 tarihlerinde 08.00-13.00 saatleri arasında Kastamonu ve Sanayi Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Projenin açılış töreni ise 23 Mayıs Pazartesi günü saat 08.00’de başlayacak. Açılış töreninin hemen ardından eğitim çalışması start alacak.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Haluk Birsen, 23 Mayıs Pazartesi günü Basın Ahlakı, Basın Mevzuatı ve Sosyal Davranış, 24 Mayıs Salı günü Basın Ahlakı ve Sosyal Davranış, 25 Mayıs Çarşamba günü ise Spor Haberciliği konularında sunum yapacak.

Yine Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Deniz Kılıç ise 26 Mayıs Perşembe günü Haber Yazma Teknikleri, 27 Mayıs Cuma Basın Fotoğrafçılığı, 28 Mayıs Cumartesi günü de Sayfa Tasarım konularında eğitim verecek.

YILMAZ: EĞİTİM FAALİYETİ TÜM GAZETECİLERİMİZE AÇIK
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Kastamonu’da görev yapan tüm gazetecilere açık olan ve 6 gün sürecek eğitim çalışmasının önemine dikkat çekti.

Yılmaz: “Bize 5 yıl, 10 yıl sonra Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde ne yaptınız diye sorduklarında ‘Biz birçok konu başlığını içinde barındıran Gazetecilik ve Medya Eğitimi projesini hayat geçirdik. Burada çok değerli meslektaşlarımız tecrübelerine tecrübe kattılar’ diyebileceğiz. Meslektaşlarımıza katkıda bulunmak belki de en fazla gurur duyarak söyleyeceğimiz iş olacak” dedi.