Gazilerimizden Merkez Ortaokulu'na anlamlı ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Ali Cesuroğlu'nun önderliğinde ilimizdeki gaziler Merkez Ortaokulunu ziyaret ettiler.

  • 1650
Gazilerimizden Merkez Ortaokulu'na anlamlı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Ortaokulu'nun çok amaçlı salonunda öğrencilerle buluşan gaziler kendilerine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun kaldılar.

Öğrencilere seslenen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu konuşmasında; Ülkemizde yıllardır süren PKK terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede yaralanarak gazi olan vatan evlatlarına hak ettikleri değerin toplumun her kesiminde gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin varoluşunda ve günümüzde şehitlerimizin ve gazilerimizin gösterdikleri üstün cesaret, özveri ve vatan sevgisinin kelimelerle ifade edilemeyecek kadar önemli olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Halit Özden ise yaptığı konuşmada; Türk tarihinin tüm kesitlerinin vatan evlatlarının cesaret ve zaferleri ile yazılmış destanlarla kaplı olduğunu vurgularken Mehmetçiğin ve polisimizin PKK terör örgütüne karşı verdiği zorlu mücadelede Türk halkının daima yanlarında olduğunu söyledi. 15 Temmuz gecesi Cumhuriyetimize karşı yapılmak istenen hain kalkışmada halkımızın gösterdiği direnişte hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet Gazilerimize de acil şifalar temennisinde bulundu. Merkez Ortaokulu'na bu anlamlı ziyareti geçekleştiren tüm gazilerimize şükranlarını sundu.

Gaziler program sonunda öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.