Gazioğlu Güven Tazeledi

Kastamonu'nun Daday ilçesinde AK Parti Daday İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

  • 1149
Gazioğlu Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GAZİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

SERKAN YILMAZ (İHA)- Kastamonu'nun Daday ilçesinde AK Parti Daday İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Kongreye, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, İl Başkanı Metin Çelik, yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, Daday Kadın Kolları Başkanı Zahide Yeni, AK Parti Daday İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Recep Gazioğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, ilçe başkanları, ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede divan başkanlığının seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı söylendi. Türkiye'de AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlatan Çelik, ''Kongrelerimizi düğün havasında halay havasında yapmaya devam ediyoruz. Bugün 13. kongremizi Daday'da yapıyoruz. Biz enerjimizi sizden alıyor ve size hizmet ediyoruz. AK Parti milletin kurduğu bir parti, milletin tüm özelliklerini üzerinde bulunduran bir partidir. Ben bu kongrenin Daday'a, Kastamonu'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Milletvekili Gülşen ise, Daday'a yapılan yatırımlar ve projeleri anlattı. Sağlık konusunda çalışmaları anlatan Gülşen eskiden Dadaylı vatandaşın Selalmaz köyünden kalkıp Ankara'da Hacettepe'de muayene olamadığı ama bu gün istediği hastanede Türkiye'nin tanınmış doktorlara muayene olduğunu söyledi.

Gülşen konuşmasında, "Daday halkı, Kastamonu halkı ve diğer vatandaşlarımız 12 yıldır AK Parti kadrolarına güveniyor, güç veriyor. Biz de bu gücü hizmet için kullanıyoruz. Eskiden Başbakanlık önünde yazar kasa atılıyordu. Biz iktidara geldik uzaya Göktürk uydusunu gönderdik. Eğer çalışırsak yapamayacak başaramayacak hiç bir iş kalmaz. Kendi yerli arabamızı, telefonumuzu, bilgisayarımızı üretmeye çalışacağız. Yapacağımız araba Türkiye'ye yakışır, dünya ya örnek yerli bir araba olacaktır. Bunu hep birlikte başardık, başaracağız. Bunun için bize düşen AK Parti'yi daha da güçlendirmek. Kastamonu'dan Daday'dan ve diğer ilçelerden beklenen cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan yüzde 66 oyu korumak. Bunu sizler başardınız. Ben Daday halkına ve özelikle köy muhtarlarına çok teşekkür ederim. Bizim bu oyu almamızda çok emek ve katkıları var. Çalışmalarımız devam edecek. Ben tekrar yapılan kongremizin hayırlı olmasını diliyor, beni desteklediğiniz için teşekkür ediyorum'' dedi. 

Faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan seçimde tek liste ve tek aday olarak çıkan mevcut başkan Recep Gazioğlu tekrar AK Parti İlçe Başkanlığına seçildi.