Geleceğin gazetecilerinden KGC'yi ziyaret

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3.Sınıf Öğrencileri, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Hizmet Binası ve Basın Müzesi'ni ziyaret etti.

  • 1077
Geleceğin gazetecilerinden KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Başkan Vekili Mustafa Balcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Erhan Veren ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Muhziroğlu tarafından karşılanan genç iletişimciler, Basın Müzesi'ni de gezme imkanına sahip oldular.

Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Yaşar Kuru'nun da yer aldığı ziyaret programına, Öğretim Görevlisi Suat Cumali Güngör de katıldı.

İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri, ziyaret sırasında KGC Konferans Salonu'nda gazetecilerle sohbet ettiler.

Öğretim Görevlisi Suat Cumali Güngör, bu tür buluşmaların devamını arzu ettiklerini kaydederek, programın organize edilmesine vesile olan KGC yetkililerine teşekkür etti.

Genç İletişimciler, akıllarındaki soruları ve bazı taleplerini gazetecilere ilettiler.

YILMAZ: BURASI SİZİN EVİNİZ

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, öğrencilere Kastamonu basını ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. KGC hizmet binasının gazeteciler olduğu kadar geleceğin gazetecileri için de ikinci evleri konumunda olduğunu dile getiren Yılmaz, programın düzenlenmesinde emeği olan Öğretim Görevlisi Suat Cumali Güngör'e de teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

HABER MERKEZİ