Genç Tarihçiler Hocalı'yı Unutmadı

Kastamonu üniversitesi Genç Tarihçiler Kulübü öğrencileri Kuzeykent Merkez Camii de Azerbaycan Hocalı Katliamında katledilen soydaşlarımızın ve bütün şehitlerimizin ruhu için Mevlid programı düzenledi.

  • 1016
Genç Tarihçiler Hocalı'yı Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu üniversitesi Genç Tarihçiler Kulübü öğrencileri 27.02.2016 Cumartesi günü akşam namazına müteakip Kuzeykent Merkez Camii de Azerbaycan Hocalı Katliamında katledilen soydaşlarımızın ve bütün şehitlerimizin ruhu için Mevlid programı düzenledi.

Fedakar öğrenciler proğrama katılan cemaate, ailelerinin kendilerine gönderdiği harçlıklarıyla aldıkları lokum ve helva ikramında bulundular.

Sayın Metin Ekici hocamız programın sonunda duygu yüklü konuşmalar yaparak günün anlam ve önemini belirtti.

Programa yaşlısıyla genciyle, öğrencisiyle hocasıyla her sınıftan katılım vardı.

Genç Tarihçiler başkanı Mustafa Çetinkaya katılımın beklediklerinden çok daha fazla olduğunu bildirerek Azerbaycan bizim kardeşimizdir. 1992 yılında Rus ve Ermeni ittifakı sonucunda katledilen soydaşlarıma Allah'tan rahmet diliyorum, biz bu hunharca katledilen soydaşlarımızı unutmadık ve de unutturmayacağız, bu gibi önemli meseleleri unutmak ve gelecek nesillere aktarmamak Türk Tarihine çok büyük ihanettir biz bu ihanete düşmeyeceğiz diyerek Allah bu millete bir daha böyle kara günler yaşatmasın sözleriyle temennilerde bulunarak düzenledikleri programa katılan herkese teşekkür ettiklerini bildirdi.

(KG)