'Gösterilen teveccüh içimizi daha fazla ısıtıyor'

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar 'Kampanyamıza toplumun her kesiminden destekler gelmeye devam ediyor' dedi.

  • 1151
'Gösterilen teveccüh içimizi daha fazla ısıtıyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından kış aylarının gelmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde başlatılan ‘Bir Mont Bir Bot’ sosyal sorumluluk kampanyası yoğun talep görüyor.

Gerçekleştirmiş olduğu online eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun takdirini kazanan Kastamonu Ülkü Ocakları, son olarak ‘Bir Mont Bir Bot’ isimli kampanyayı hayata geçirerek 1000 çocuğun kışlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğini açıklamıştı.

Kampanyanın büyük ilgi görmesi üzerine açıklamalarda bulunan Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; “Bu kış çocuklarımız üşümesin diye güzel bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile de sadece bedenleri değil gönülleri de ısıtmayı hedefledik. Gönüllerimizin bir olduğu bu kampanyamız bugün itibarıyla önemli ölçüde destek gördü. Gösterilen bu teveccüh ise bizim içimizi daha fazla ısıtıyor” dedi.

Haluk Yakar açıklamasının devamında şunları belirtti: “Koronavirüs salgını dünyayı, ülkemizi ve ilimizi birçok yönden olumsuz etkiledi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi şartları ekonomik anlamda da derin izler bıraktı. Bırakmaya devam ediyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi kış aylarının başlaması ile birlikte soğuklar kendini hissettirir oldu. Kastamonu Ülkü Ocakları olarak bizler de oluşan mağduriyetleri azaltarak gönülleri ısıtmak adına Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin talimat ve müsaadeleri ile bir kampanya başlatmıştık. Başlatmış olduğumuz kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarını soğuklardan koruyarak dayanışma içerisinde bu zor günleri atlatabilmek adına insanlar arasında bir gönül seferberliği oluşturmayı amaçladık. Kampanyamıza toplumun her kesiminden destekler gelmeye devam etmektedir. Biz bu tür sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımız bu günlerde kampanyamıza destek olarak evlatlarımızın yüzünün gülmesine vesile olan tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyorum.”