'Güçlü devletimizin parlak geleceği için çalışıyoruz'

AK Parti Milletvekili Metin Çelik, 'güçlü devletimizin parlak geleceği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

  • 835
'Güçlü devletimizin parlak geleceği için çalışıyoruz'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Milletvekili Çelik; "Cumhuriyetimizin 98. yaşını kutladığımız bugün, gücünü köklü tarihimizden alan bir devlet olarak hem bölgemizde hem de dünyada her geçen gün daha da güçlenen bir Türkiye görmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Milli Mücadele ruhunu yüreklerindeki derin vatan sevgisi sayesinde pek az maddi imkan ile yaşatmış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Ekonomik, kültürel ve siyasi bakımdan etkin, sınırlarını korurken insani duruşundan taviz vermeden mazlumlara sahip çıkan güçlü devletimizin parlak geleceği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya devam ediyoruz.

Büyük cesaret ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için koyduğumuz hedeflerimize ilerlerken, birlik ve dayanışma içerisinde göstereceğimiz gayretle hedeflerimize ulaşacağımıza gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."