Güçlü kadın güçlü Türkiye

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Merkez Üyesi Pınar Küçükşabanoğlu'nun Yaşam ve Stil Dergisi Aysha, iş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının kadınlarını Eylül özel sayısında bir araya getirdi.

  • 2507
Güçlü kadın güçlü Türkiye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Merkez Üyesi olan başarılı İş Kadını Pınar Küçükşabanoğlu'nun Yaşam ve Stil Dergisi Aysha, 15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin ardından demokrasiye destek veren İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının kadınları Aysha Dergi Eylül özel sayısında bir araya getirdi.

İstanbul Pera Palas otelde gerçekleşen çekimler sonrası demokrasiye destek veren birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği sözlerle gerçekleştirilen kısa video çekimi önceki hafta ulusal basın ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Merkez Üyesi, Aysha Dergi İmtiyaz Sahibi Pınar Küçükşabanoğlu'nun yanı sıra Hülya Koçyiğit, Tülin Şahin, Muazzez Ersoy, Burcu Çetinkaya, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Şula, Savaş Muhabiri Yağmur Alşerif de çekimlerde yer aldı.

Ünlü fotoğrafçı Zeyne Abidin Ağgül’ün çekimlerini gerçekleştirdiği Eylül sayısında ünlü isimler ayrıca 15 Temmuz gecesi yaşadıkları duyguları dile getirdiler.

PINAR KÜÇÜKŞABANOĞLU / AYSHA DERGİ İMTİYAZ SAHİBİ
"Eşi benzeri görülmemiş bir birlik ve beraberlikle, tüm dünyaya örnek olduk"
15 Temmuz gecesini yaşamış biz Türk kadınlarının artık bir görevi daha var; yeni nesillere sadece Nene Hatun'ları, Şerife Bacı'ları değil, 15 Temmuz şehitlerimizi Türkan'ları Fatma'ları da aktarmak. O ruh ve bilinçle her ne görüşten olursak olalım bir olmak birlik olmanın yüceliğini gördük o gece çünkü. Cumhurbaşkanımızın tek bir lafı ve kararlı tutumuyla yeni bir tarih yazarken eşi benzeri görülmemiş bir birlik beraberlik mesajı ile tüm dünyaya örnek olduk.

DEMET SABANCI / İŞ KADINI
“Türk Kadını olmak bir ayrıcalıktır.”
“Nene Hatun’dan Kara Fatma’dan aklımızda kalan Türk kadını,söz konusu vatan olduğunda yine sahnedeydi.Vatanı,bayrağı,ezanı için.Türk kadını olmak bir ayrıcalıktır.”

MUAZZEZ ERSOY / SANATÇI
“15 Temmuz gecesi yaşadığımız o kabus dolu saatleri hayretle izledim.21. Yüzyılda başka ülkeler Ay’a adam gönderirken,bizler bu darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık.”

HÜLYA KOÇYİĞİT / SANATÇI
“Cumhurbaşkanımızın halka seslenmesi çok önemliydi”
O sesleniş ve verdiği özgüven ile birlikte, halkın akın akın dışarıya çıkması,vatan için,milli irade demokrasi için kendini tankların silahların önüne atması çok önemli.

YAĞMUR ALSHA – REEF / SAVAŞ FOTO MUHABİRİ
“15 Temmuz’da, o karanlık gecede bütün halk mücadeledeydi. O gece ben de Boğaz Köprüsü’ndeydim, kadınların nasıl çaba sarfettiğini gördüm ve şehit olan kadınlara şahit oldum.”

TÜLİN ŞAHİN / TOP MODEL VE TELEVİZYONCU 
“Kadınlar her zaman her yerde güçlüdür. Özellikle Türkiye'de daha güçlüler”
Bunu 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük. Bir ülkede kadınlar güçlüyse, mutluysa, o ülkenin sırtı yere gelmez. Türkiye'nin tarihine de baktığımız zaman kadınlar her daim hep güçlü olmuşlardır.

BURCU ÇETİNKAYA / RALLİ PİLOTU 
“Türkiye’mizin toprağı cesur ve yürekli kadınlarımızın da kanlarıyla, canlarıyla, mücadelesiyle düşmandan geri alınmış. Biz bu yürekli kadınların dirilişini gördük 15 Temmuz gecesi.”