Gülşen 'Yüzde 60 Oy Hedefliyoruz'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, 2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde Kastamonu'dan yüzde 60 oy beklediklerini söyledi.

  • 686
Gülşen 'Yüzde 60 Oy Hedefliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Gülşen, Konya’da ulusal yayın yapan özel bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, özellikle 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti olarak çok uzun bir çalışma yürüttüklerinin ifade ederek, “Kastamonu 20 yıldır MHP’nin kalesiydi. Kastamonu’da çok önceden yerel seçim çalışmalarına başladık. Merkez ilçemiz başta olmak üzere bütün teşkilatımız çok programlı bir şekilde çalıştı. Bu çalışmanın sonuncunda da yıllar sonra Kastamonu’da AK Partili belediye başkanımız var” dedi.

“AK PARTİ HÜKÜMETİ İLE BİRLİKTE HİZMETLER ARTTI”
Son 12 yılda hükümetin, Kastamonu’ya ciddi yatırımlar yaptığına dikkat çeken Gülşen, “AK Parti hükümeti ile birlikte ilimiz çok hizmet aldı. Kastamonu’nun 54 yıldır özlemi olan havaalanını tamamladık. Diğer bir hayalimiz ve özlemimiz olan Ilgaz Tünelinin temelini attık ve hızla yapımı devam ediyor. İnşallah bir aksilik olmazsa 2015 yılında da Ilgaz Tüneli tamamlanacak. Kastamonu, sağlıkta bölgesinin merkezi haline gelecek. Yeni devlet hastanesinin temeli atıldı, hızla yapımı devam ediyor. Kastamonu’nun belki de en büyük sıkıntılarından biri de göç vermesiydi. Biz bu göçü engellemek için sanayi yatırımlarına ağırlık verdik ve bunun sonucunu da almaya başladık. 2012 yılına kadar göç veren Kastamonu, 2012 yılında göç almaya başladı. Resmi verilere göre, 2013 yılı itibariyle 82 bin sigortalı çalışan var. Hedefimiz bunu yüz bine taşımak” diye konuştu.

“MERKEZ İLÇE TEŞKİLATIMIZ BÜYÜK FEDAKARLIK GÖSTERDİ”
AK Parti’nin Kastamonu’daki oylarının devamlı olarak artış gösterdiğine işaret eden Gülşen, bu artışın teşkilatın yoğun ve gayretli çalışması ile ortaya çıktığını belirterek, bu zamana kadar ki süreçte AK Parti’nin Kastamonu’da büyük başarı elde edilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Gülşen, “Bizim başarımızda teşkilatlarımızın büyük etkisi var. Merkez ilçe teşkilatımız ailesinden, çocuğundan, eşinden, dostundan fedakarlık ederek çalıştı. Buradan ben bir kez daha başta eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BİZİM BÖYLE BİR SİYASET ANLAYIŞIMIZ YOK”
Şu anda Kastamonu’da 6 ilçenin farklı partilere mensup Belediye Başkanları tarafından yönetildiğini ifade eden Mustafa Gökhan Gülşen, “Kastamonu’da AK Partili Belediye Başkanları tarafından yönetilmeyen 6 ilçe var. Biz bu ilçelerimize de yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. O ilçelere dünde yatırım yapıyorduk, bugünde yapıyoruz. Bizden değildir diye hizmet etmeme durumu olmadı. Bizim Ak Parti olarak böyle bir siyaset anlayışımız olmadı ve olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

“2015 SEÇİMLERİNDE HEDEFİMİZ YÜZDE 60 OY ALMAK”
Gülşen, şöyle konuştu: “Kurucumuz, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte muhalefet partililer AK Parti’de bir düşüş ve çözülme yaşanacağını umdular ama öyle olmadı. AK Parti’nin oylarında herhangi bir düşüş yok. Yine 2015 genel seçimlerinde AK Parti, yüzde 50 ile yüzde 55 oy oranı iktidara gelecektir. AK Parti olarak en önemli hedeflerimizden biri de Anayasa değişikliği yapmaktır. İnşallah Anayasa değişikliği yapabilecek milletvekili sayısına ulaşacağız”
2015 genel seçimlerinde AK Parti olarak Kastamonu’da ki hedeflerinin yüzde 60 olduğunu vurgulayan Gülşen, mevcut 3 milletvekilini de AK Parti’den çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

“ÇÖZÜM SÜRECİ; BARIŞ, KARDEŞLİK VE KUCAKLAMŞMA SÜRECİDİR”
AK Parti hükümetinin çözüm süreci konusunda çok emin ve başarılı adımlar attığına dikkat çeken Gülşen, şunları söyledi: “Çözüm süreci kucaklaşma sürecidir. Bu süreçte herhangi bir taviz kesinlikle yoktur. Hükümetimizin bu süreci başlatmasının nedeni terörü sonlandırmak ve ülkemizde barışı, kardeşliği hakim kılmaktır. Süreci istismar etmek isteyenler, farklı noktalara çekmek isteyen karanlık odaklar var. Bizler bu istismara izin vermeyeceğiz”

“DOĞRU BİR KARAR ALINDI”
Meclis Soruşturma Komisyonunun adı yolsuzluklara karışan 4 eski bakan ile ilgili kararını da değerlendiren Gülşen, şöyle devam etti: “Eski Bakanların, Yüce Divan’a sevk edilmemesi bence doğru bir karardır. Meclis Soruşturma Komisyonu Başkanı aynı zamanda Kastamonu Milletvekili değerli büyüğümüz Hakkı Köylü’ye ve diğer üyelere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Soruşturma komisyonunda yer alan üyelerimizin tamamı konuya vakıf olan hukukçu arkadaşlarımız. Yüce Divan’a sevk edilmemesini kararlaştırdılar. Ben, doğru bir karar aldıkları inancı içerisindeyim. Ay sonuna doğru da TBMM’de kapalı bir oylama yapılacak ve oylamada da aynı kararın çıkacağını düşünüyorum”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)