Dünyanın En İyi Windsurfçüleri Beylikdüzü'nde Yarışacak

Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Olimpik sınıf Windsurf Dünya Şampiyonası 12-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

  • 441
Dünyanın En İyi Windsurfçüleri Beylikdüzü'nde Yarışacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Olimpik sınıf Windsurf Dünya Şampiyonası 12-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Beylikdüzü Gürpınar Sahili’nde düzenlenecek organizasyona 10 ülkeden yaklaşık 60 civarında olimpik düzeydeki windsurfçü katılacak. Toplam 5 bin dolarlık para ödüllü yarışma için kayıtlar devam ediyor. Organizasyon yetkilileri, Beylikdüzü Gürpınar Sahili’nin, deniziyle ve havasıyla İstanbul’un en temiz sahili olması, Küçükçekmece gölünün yakınlığı, ulaşım aksları ve konaklama alanlarına yakınlığı ile ön plana çıktığını dile getirdi.

Yetkililer, 2020 Olimpiyatlarının İstanbul’da yapılması durumunda Beylikdüzü’nün su sporları yarışlarına ev sahipliği yapma şansının çok yüksek olduğu şeklindeki düşüncelerini de söyledi.Türk Milli Takımı’ndan Tamir Saçkan’nın yarışlarda iddialı isimlerden olduğu belirtilirken, yarışların ilk gününde ünlü oyuncu, manken ve windsurfçü Çağla Kubat’ın da yer alması bekleniyor.