19 Mayıs, Tosya, Hanönü ve İhsangazi'de törenlerde kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Tosya, Hanönü ve İhsangazi ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

  • 1078
19 Mayıs, Tosya, Hanönü ve İhsangazi'de törenlerde kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Tosya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Kesgin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma töreninin ardından kutlamalar, Mehmet Erkaragülle Spor Salonu'nda devam etti.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile Kesgin, törene katılanların bayramlarını kutladı.

Kesgin'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, çeşitli gösteriler sahnelendi.

Kutlamalar kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Törenlere İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, Tosya Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hanönü

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Hanönü Çok Programlı Anadolu Lisesi coğrafya öğretmeni Aslı Demir, günün anlam ve önemi belirten konuşma yaptı.

Program, öğrencilerin tarafından şiirler okunması, halk oyunları gösterileri ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile son buldu.

Törene Kaymakam Hasan Doğan, Belediye Başkanı Serkan Uçar, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İhsangazi

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, Şehit Orhan Cengiz Karaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Törene Kaymakam Vekili Muhammed Öztaş, Belediye Başkanı Hayati Sağlık, gaziler, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.