2017 yılının en sakar ve şaşkın avcıları

Tüfeğe mermi yerine çakmak koyunca 'Yılın En Sakar' avcısı seçildi.

  • 874
2017 yılının en sakar ve şaşkın avcıları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yenilenen Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği’nin binası açılışında, yılın en sakar ve şaşkın avcıları seçilenler törenle ödüllendirildi.

Er Karagülle Parkında bulunan Tosya Avcılar ve Atıcılar Derneği binası yenilenerek hizmete açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, Doğa Koruma Milli Parklar Şefi Derya Kayacı, AK Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, İş adamı Hüseyin Nalbantoğlu, sivil toplum örgüt temsilcileri, avcılar ve vatandaşlar katıldı. Derneğin açılışı ise ilginç bir ödül törenine sahne oldu. Derneğe üye avcılar arasında yılın en sakar ve şaşkın avcıları seçilenler ödüllendirildi.

Av etleri içeren yemekler ikram edildi
Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Şamil As, dernek binasının yeri ve tadilatı konusunda destek veren belediye başkanına teşekkür etti. Daha sonra yapılan açılış duası ile dernek binası hizmete girdi. Konuklara dernek tarafından içinde av etleri bulunan yemekler katılımcılara ikram edildi.

Yılın en sakar ve şaşkın avcıları ödüllendirildi
Yemek sonrası Dernek tarafından 2017 yılının 'En'leri seçilen avcılara ödül verildi. 'Yılın En Sakar Avcısı' ödülü yapılan domuz avında üstüne gelen domuza ateş etmek için cebinden kurşun yerine panikle tüfeğin namlusuna çakmak süren Selim Yancıoğlu'na verildi. 'Yılın En Şaşkın Avcısı' ödülünü ise avda kaybolan ve ilk gördüğü kişiye yol tarifi soran fakat sorduğu kişinin kör olduğunu fark edemeyen Mustafa Taşçı aldı. 'Yılın En Panik Avcısı' ödülünü ise av sırasında panikten yerinde duramayan Ali Kımıl aldı. İlginçliklerin ve ilklerin yaşandığı ödül töreninde Tosya’nın korkusuz avcıları ilk defa korktukları kişiyi itiraf ederek Doğa Koruma Milli Parklar Şefi Derya Kayacı’ya madalya vererek tarihe geçtiler.
Yapılan madalya töreni sonrası misafirler ve avcılar dernek binasında canlı müzik eşliğinde eğlendiler.