Aksoy, Okul Aile Birlikleri Başkanı ile Bir Araya Geldi

Aksoy, merkezdeki okulların aile birlikleri başkanlarıyla Şerife Bacı Öğretmenevi'nde bir araya geldi.

  • 542
Aksoy, Okul Aile Birlikleri Başkanı ile Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AKSOY, OKUL AİLE BİRLİKLERİ BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

(İHA) - Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, okul yöneticilerinin içerisinde bulundukları ağır yükü, öğrenci velilerinin ve okul aile birlikleri başkanlarının hafifleteceğini belirterek, başarının yakalanmasında velilere de önemli görevler düştüğünü söyledi. 

Aksoy, merkezdeki okulların aile birlikleri başkanlarıyla Şerife Bacı Öğretmenevi’nde bir araya geldi. Şimdiki öğrencilerin geçmişteki öğrencilikte yaşanan sorunlarla aynısını yaşamadığını, artık iyi kullanılmaması halinde bilgisayar ve internetinde öğrenci için değişik sorunlar yarattığına işaret eden Aksoy, bu tür sorunların hep birlikte çözülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Okul aile birliği başkanlarına Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında da özet bilgiler veren Aksoy, yalnızca öğrencilerin eğitimiyle ilgili konuyu ele almadıklarını, velilerin eğitimiyle ilgili de çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Orta okullardaki veli toplantılarına meslek liselerinin müdürlerinin katılması yolunda bir çalışma başlatılacağını ve velilere meslek liselerinin durumlarının anlatılacağın vurgulayan Bekir Aksoy, “Okullardaki yardımcı hizmetli sorununu İŞKUR Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen bir projeyle çerçevesinde çözüyoruz. Çocukların okulla ilgili sizlere iletecekleri şikayetleri dinleyin, ancak ihtilalli davranın ve konuyu soruşturun. Çocukların söylediklerini çek edin. Bizler her türlü paylaşıma açığız. Sizler okul yöneticilerinin en büyük destekçisiniz. Yöneticilerimiz en az yılda iki defa okulları ziyaret edecekler. Sizlerden de her zaman destek bekliyoruz” dedi.