Anneler Gününüz kutlu olsun

Anneler Günü nedeniyle yayımlanan mesajlar.

  • 621
Anneler Gününüz kutlu olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN MESAJI

Yaşam ile aramızdaki en güçlü bağımız, sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımız annelerimize her gün aynı değeri vermemiz gerektiğinin bilinci içerisinde yine bugün de yeryüzündeki tüm insanların kalbi, yol göstericimiz, rehberimiz, ilk öğretmenimiz annelerimiz için çarpmalıdır.

Kurtuluş savaşımızda bir milletin hayat hakkı ve varlığını sürdürme konusunda üstlerine düşen görevi yerine getirmekte asla tereddüt etmeyen vatanı için mücadele ederek kahramanlık destanı yazan Nene Hatunlar, Şerife Bacılar, Halime Çavuşlar fedakarlığın, sabrın, azmin, başarmanın ve zaferin sembolü olmuşlardır.

Bağlılığın, fedakârlığın, karşılık beklemeden vermenin, sevmenin sembolü, aile yuvasını fedakarlıkları ile bir arada tutan, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimiz, ömür boyunca üzerimizden eksik olmayan hayır dualarımızdır.  İnsan, sevgiye, erdeme ve iyiliğe dair hasletlerinin  temelini anneden alır, bizler onların yanında, yakınında olmalı   onları mutlu ve huzurlu kılmalı, sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek ne kadar kıymetli olduklarını kendilerine hissettirmeliyiz.

Hayatımız boyunca güven, destekleri ile  yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği değeri, bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.

Büyük milletler ve sağlıklı toplumların inşaasında, bizleri birbirimize kenetleyen, değerlerin yaşatılmasında,  kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinin arkasında  her zaman annelerimizin güçlü varlığı bulunmaktadır.

Vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimiz, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen  başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü  kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzurlu günler diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK'İN MESAJI

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde de önemli rol oynamaktadır.

Annelik, sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır.

Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Anne, kişiyi kendisinden daha çok tanıyandır. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren annelerimiz, şefkatin, merhametin, fedakarlığın timsalidir. Bizler annelerimize layık olduğumuz müddetçe, onları her zaman baş tacı yaptığımız, onların gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan, iyi bir toplum, iyi bir devlet olduğumuzu gösteririz.

Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU'NUN MESAJI

Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz; bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir.

Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir.

Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için yılın bir günü değil, yılın her günü Anneler Günüdür.

Annelerin önemini belirtmek için Peygamber Efendimiz (S.A.V.), “Cennet annelerin ayağının altındadır” demiştir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor; sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.

AK PARTİ KASTAMONU İL BAŞKANI DOĞAN ÜNLÜ'NÜN MESAJI

Sebebi varlığımız, sonsuz şefkat ve fedakarlığın sembolü annelerimiz, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri hiçbir şeyle doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.

Nitekim Peygamber Efendimiz, 'Cennet, anaların ayakları altındadır' demek suretiyle cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir.

Annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilerek, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı, gönüllerini hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

MHP KASTAMONU İL BAŞKANI YÜKSEL AYDIN'IN MESAJI

Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır. Bu yüzden annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır.

Hem maddi, hem de manevi hayatımızda annelerimizin yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır. “Cennet annelerin ayakları altındadır” bu kutlu sesleniş bunun en güzel kanıtıdır.

Elleri öpülesi annelerimizi yılın bir gününde hatırlamamız ve anmamız asla doğru değildir. Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememizin belki de imkânsız olduğu yüksek kıymet tabii ki annedir.

Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır.

Bin bir emekle bizleri büyüten, gerektiğinde her şeylerini bizler için feda eden annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum.