Arabulucuk ve Alternatif Çözümler Derneği'nden Rektör Topal'a ziyaret

Kastamonu Arabulucuk ve Alternatif Çözümler Derneği Başkanı Seda Bölükbaşı İhtiyar ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret etti.

  • 1652
Arabulucuk ve Alternatif Çözümler Derneği'nden Rektör Topal'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Ahmet Hamdi Topal'ı makamında ziyaret eden Kastamonu Arabuluculuk ve Alternatif Çözümler Derneği Başkanı Av. Seda Bölükbaşı İhtiyar ve yönetim kurulu üyeleri, nazik kabullerinden dolayı Rektör Topal'a teşekkür etti.

Hem yerel hem genel hukuk konularında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretle ilgili Dernek Başkanı Uzm. Arb. Av. Seda Bölükbaşı İhtiyar yaptığı açıklamada; "Kendilerine gerek derneğimizle ilgili gerekse arabuluculuk ve alternatif çözümler konusunda hem bilgiler verdik hem de kendilerinin görüşlerinden istifade ettik. Sayın hocamızla ilgili olarak bu ziyaretimizde edindiğimiz en önemli izlenim; Sayın Ahmet Hamdi Topal hocamız Kastamonu için çok büyük bir değerdir ve çok büyük bir fırsattır. Kastamonu’da yaşayan insanlar olarak kendilerinin bilgi birikimlerinden, tecrübelerinden hepimizin istifade etmesi zarurettir. Kastamonu Üniversitemiz, kendilerinin rektör olmasından da öte gerçekten gayretiyle, nezaketiyle, bilgisiyle, birikimiyle çok nitelikli bir bilim insanına sahiptir. Özellikle kendisinin hukukçu olması biz hukukçular için daha da büyük bir fırsattır. Bu sebeplede İnşaallah biz hocamızın tüm bilgilerinden ve tecrübelerinden hem kendimiz için hem de Kastamonumuz için faydalanacağız. Umut ediyoruz ki Kastamonu’da yaşayanlar olarak hep birlikte hocamızın kıymetini biliriz. Dolayısıyla bizler halkımızın huzuru ve mutluluğu için, Kastamonu’nun bilim merkezi olması için Ahmet Hamdi Topal hocamızın yapacağı tüm çalışmalarda sonuna kadar destekçisiyiz. Sayın hocamıza görevlerinde yüzaklığı ve muvaffakiyetler diliyoruz" dedi.