Araç Belediyesinden muhteşem 19 Mayıs gecesi!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı nedeniyle Araç Belediye Başkanlığı etkinlik düzenledi.

  • 1354
Araç Belediyesinden muhteşem 19 Mayıs gecesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Araç ilçesinde gerçekleştirilen gece, sanatçı hemşehrimiz Orhan Çakmak ve semazen gösterileri ile başladı.

Birlik ve beraberliği pekiştirmek, tüm halkla manevi bir atmosferde iftar yapabilmek amacı ile düzenlenen iftar yemeğinde ilçe halkı bir araya geldi.

Programa; Araç Kaymakamı Fatih Görmüş, Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve yönetim kurulu üyeleri, Araç Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Araç ilçe idare amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, iftar yemeği sonrası Orhan Çakmak konseri ile devam etti. İlçe otogarından program alanı kapalı pazar yerine kadar fener alayı düzenlendi. Fener alayının ardından 100. yıla özel havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Daha sonra Arzu Akça konseri ile Araç’lı gençler coşkulu bir gece geçirdiler.

Programın hazırlanmasında katkı sağlayan destek veren Araç ve Kastamonu derneklerine, sivil toplum örgütü temsilcilerine, ilçe kurumlarına ve Türk Kıızılayı'na teşekkür edildi.