Arslan'ın Mevlid Kandili mesajı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Mübarek Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

  • 524
Arslan'ın Mevlid Kandili mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Arslan, Hazreti Muhammed’in (SAV) doğum günü olarak kutlanan Mevlid Kandili’nin akrabalık ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini vurguladı.

Arslan, mesajında şunları kaydetti: “Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum gününü en güzel şekilde idrak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını diliyor, başta Taşköprülü ve Kastamonulu hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”