Asar, Kastamonu'da konferans verdi

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama 2. Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali Asar, Kastamonu'da 'Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet' konulu konferans verdi.

  • 1569
Asar, Kastamonu'da konferans verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda gerçekleştirilen konferansa Vali Erdoğan Bektaş, İl Müftüsü Osman Aydın, Orman Bölge Müdürü Ali Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftüsü Osman Aydın, Kutlu Doğum Haftası’nın herkese mübarek olmasını dileyerek, “Bu hafta peygamber efendimizin tatlı rüzgarının estiği haftadır. Köyümüzde şehirlerimizde, ilimizde ilçelerimizde tüm Türkiye’de rabbimizin bize gönderdiği ve hepimizin sevdiği Hz. Muhammet efendimizin kutlu doğumunu kutlamaktayız. Bu akşam hepimizde ayrı bir heyecan oluştu. İlimize yeni müftü olarak atandığım için istedim ki siz değerli halkımla hem beraber olalım hem de bu özel geceyi beraber kutlayalım istedik. Her ay Halk Eğitim Merkezi’nde her ay değişik programlarımız olacak. Bütün vatandaşlarımızın bu programlara katılmasını istiyorum” dedi.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Atama 2. Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali Asar, “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu konferans verdi.

Dinleyicilerin büyük beğeniyle takip ettiği programın sonunda Vali Bektaş, konferansa konuşmacı olarak katılan Asar’a plaket takdim etti. Ayrıca programda, ilahiler ve kasideler de okundu.