Azdavay'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dün Atatürk büstüne çelenk konulması, Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

  • 831
Azdavay'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Azdavay’da Cumhuriyetin 90. kuruluş yılı kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dün Atatürk büstüne çelenk konulması, Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Bugün düzenlenen kutlama törenine Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, protokol mensupları, öğretmen ve öğrencilerle vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okuması ile başlayan törende Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı ile birlikte öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı ve günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Törende öğrenciler şiirler okudular ve halkoyunları gösterisi sundular.

Tören, 75.Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu müzik öğretmeni Sinem Demirtaş ve Azdavay Çok Programlı Lisesi Müzik Öğretmeni Barış Çelik in bağlama ve keman eşliğinde seslendirdikleri türkülerin ardından öğrencilerin yaptığı resmi geçitle sona erdi.