Babaş "23 Nisan çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür"

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 332
Babaş &quot23 Nisan çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Babaş yazılı mesajında; "23 Nisan 1920 millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür.

Bu vesileyle bugün büyük bir onur ve gurur içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 98. kuruluş yıl dönümünü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ecdadın bize emaneti olan bu değerler bugün asil ve aziz milletimizin feraseti, vakur duruşu ve vatan sevgisiyle daha da güçlenmiştir.

Ülkemiz üzerine oynanan tüm oyunlara asil milletimizin 1920 ruhuyla cevap verdiği kritik bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.

Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın milli ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları ve dünyaya açık olarak yetişmeleri ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.

Tüm Dünya çocuklarıyla dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarının verildiği özel bir bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımız için bir şenlik, milletimiz için ise gurur günüdür.

Bu inanç ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını ve dünden bugüne toprağı vatan yapan kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."