Babaş'tan KGC'yi ziyaret

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin Büyük Çarşı İş Merkezi'ndeki hizmet binasını ziyaret etti.

  • 1077
Babaş'tan KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Erkan Yılmaz’dan bilgi alan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, cemiyetin şeref defterini de imzaladı. Babaş, günün anısına şu cümleleri kaleme aldı: “Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ediyorum. İnşallah bir sonraki ziyaretimin, yeni yapılan Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı’nda oluşturduğumuz yeni bina da olmasını diliyorum. Bu yeni bina, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’deki en güzel yüzlerinden birisi olacak. Tarihi ve kültürü bir arada yansıtacak. Burada ayrıca bir de Basın Müzesi oluşturulacak. Emeği geçen başta Cemiyet Başkanı Erkan beye ve Sabahattin ağabeye teşekkür ediyor, ebediyete intikal eden bütün yerel basıncılarımıza Allah’tan rahmet diler, değerli çalışanlarınıza da bundan sonraki yaşantılarınız da sağlık, huzur ve başarılar dilerim.”

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'da, Kastamonu’ya çok yakışacağına inandıkları yeni hizmet binası ile ilgili Kastamonu basını adına Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür etti.

Yılmaz, birkaç aya kadar cemiyet yeni hizmet binasını açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.