Balcı, KGC Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu, Cumartesi günü cemiyetin hizmet binasında yapılacak.

  • 444
Balcı, KGC Başkanlığına aday olduğunu açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mustafa Balcı, 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Balcı, “Uzun yıllardır onur ve gururla sürdürdüğüm gazetecilik mesleğini bir adım daha öteye taşımak için çıktığım bu yolda bana destek olup, beni cesaretlendiren arkadaşlarımla beraber mesleğin sorunlarına eğilerek çözüm üretmek adına Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına aday olduğumu duyurmak isterim. 1997 yılında lise 2 öğrenicisi iken Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde mesleğe girmiş bir nefer olar, Cemiyet üyesi olan yada olmayan tüm camiamızın desteğini bekliyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim utandırmasın” dedi.

Mustafa Balcı, ekibinde bulunan meslektaşlarıyla birlikte yönetime talip olduğunu ve gazeteciler adına güzel işlere imza atmak istediklerini belirterek, “Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde Mustafa Erkan Yılmaz başkanlığındaki yönetimde iki dönem başkan vekili olarak görev yaptım. Şu zor süreçte aldığımız sorumluluğunda bilincindeyiz. Üyelerimizin takdiriyle seçilmemiz halinde önümüzdeki 3 yıl boyunca Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunda alınacak her kararda Kastamonumuzun sesi ve takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde mesleğimizin geleceği için mücadelemizi de sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah Cumartesi günü güzel bir olağan genel kurul yapıp bu yolda başarılı oluruz” diye konuştu.