Başkan Güzel'den KGC Başkanı Balcı'yı ziyaret

Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Akif Güzel, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karakaş ve Şube Personeli Necip Çalışkan dün Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 913
Başkan Güzel'den KGC Başkanı Balcı'yı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret esnasında Kızılay olarak göreve geldikleri süreç içerisinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Kızılay Şube Başkanı Akif Güzel, “Kızılay çok önemli bir kurum. Bizde layık olmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince çalışmaya gayret ediyoruz. Kısa sürede baya faaliyet gösterdik. Genel Merkezimizin de katkılarıyla Ramazan ayında Kastamonu’da 850 aileye 300’er lira zekat yardımında bulunduk. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde stant açtık. Burada gıda bağışlarını kabul ettik. Onları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Birçok yerden Kızılay’a ihtiyaç sahipleri geliyor. Çok hassas bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Merkezimizden de gıda yardımı geldi. Onları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Artık Kurban Bayramı geliyor. Bu doğrultuda da çalışmalar yapıyoruz. Kastamonu’da AFAD ile koordineli bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı ise, Kızılay’ın tüm mazlumların yanında olduğunu ve bununla ülke olarak gurur duyduklarını belirterek ziyaretlerinden ötürü Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Akif Güzel’e ve konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafıyla sona erdi.