Başkan Yanık "Bozkurt gözde ilçelerden biri olacak"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mustafa Balcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'ı ziyaret ederek, belediye başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi.

  • 409
Başkan Yanık &quotBozkurt gözde ilçelerden biri olacak"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1988 yılında Kastamonu Belediyesi, 1993 yılında Bozkurt İlçe Özel İdare Müdürlüğü, 1996 Bozkurt İlçe Özel Müdürü, 2001 Van İl Özel İdare Müdürü, 2003 Yozgat İl Özel İdare Müdürü, 2006 Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2007-2018 yıllarında da Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapan Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık,  “İlçe halkımın takdiriyle Bozkurt Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Bu gururu bana yaşatan tüm hemşehrilerime ve başkanlığa kadar uzanan yolda beni destekleyen gönüldaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Görev süremiz boyunca Bozkurt’ta yaşayan, çalışan, sosyalleşen her bireyin mutluluğu, refahı, sağlığı ve huzuru için var gücümüzle çalışacak ve Bozkurtumuz’u Kastamonu’nun gözde ilçelerinden biri yapacağız.

“POTANSİYELİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”
Demokrasi, adalet, eşitlik, özgürlük, dayanışma gibi temel insani değerlere sahip çıkmayı görev bilerek çıktığımız bu yolda en büyük hedefimiz hemşehrilerimiz arasında sosyal kültürel ilişkilerin geliştirilmesini, tüm zenginliklerimizin hakça paylaşılarak gelecek nesillere aktarılmasını ve ilçemizin sahip olduğu büyük potansiyelin ortaya çıkartılmasını sağlamak olacaktır” dedi.

“İMKANLARIMIZI VERİMLİ KULLANACAĞIZ”
Başkan Yanık, sözlerine şöyle devam etti: “İşçimizin, köylümüzün, kadınımızın, gencimizin, yaşlımızın, engellimizin, ayrım gözetmeksizin her vatandaşımızın ve en önemlisi geleceğimizin teminatı çocuklarımızın insanca yaşam mücadelesinde her zaman yanında olacağız. İlçemizin ve vatandaşlarımızın acil ve zorunlu ihtiyaçları doğrultusunda halkımızın bize emanet ettiği kaynak ve imkanlara sahip çıkarak en etkili ve verimli şekilde kullanacağız. Önümüzdeki dönem boyunca sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçireceğimiz etkinlik, hizmet ve projeler için ihtiyacımız olan en büyük güç ‘Birlikte Yönetim’ ilkemiz gereği siz değerli hemşehrilerimizin katılımı ve katkıları olacaktır.”