Başsavcı Gür'den KGC'ye Ziyaret

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

  • 576
Başsavcı Gür'den KGC'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞSAVCI GÜR’DEN KGC’YE ZİYARET

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 

Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve Genel Sekreter Sabahattin Büyükoral ile sohbet eden Başsavcı Tarık Gür, tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Cemiyet Hatıra Defterini de imzalayan Başsavcı Gür, “Çok Değerli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Üyeleri; Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin hizmet binasını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü geçte olsa kutlamak amacıyla ziyaret etmiş bulunmaktayım. Mahalli basınımızı yakından takip etmekteyim. Başarılı ve özverili bir çalışma içerisindeki mahalli basın mensuplarının hizmetlerini gözlemlemekteyim. Adli haberler konusunda da her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Başarılarınızın devamını diler, saygılar sunarım” diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ise, geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Adliye bünyesindeki Basın Odası nedeniyle Başsavcı Tarık Gür’e bir kez daha tüm Cemiyet üyeleri adına teşekkürlerini iletti. Yılmaz, “Doğru ve hızlı haber alma anlamında bizler için çok önemli olan Basın Odası ve bugün gerçekleştirdiğiniz ziyaret için sizlere teşekkür ederiz” dedi.