Belediye, Kurban Bayramına hazır

Kastamonu Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramını sıkıntısız geçirmesi adına tüm birimleriyle gerekli tedbirleri aldı.

  • 331
Belediye, Kurban Bayramına hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı süresince gerekli nöbetçi çizelgelerinin hazırlandığını ve vatandaşların işlerinin aksamaması adına ekiplerin göreve hazır halde konuşlandırıldığını ileten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Kastamonu Belediyesi olarak Kurban Bayramı ile alakalı her türlü hazırlığımızı tamamladık. Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ile Mezarlıklar Şefliğimiz nöbetçi ve icapçı listelerini oluşturmuştur. Bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak olan personeller, vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacaktır. Hizmetlerimizde her hangi bir aksama olmayacaktır. Kastamonu Belediyesi tüm birimleriyle Kurban Bayramı’na hazırdır ” dedi.

24 SAAT HİZMET VERECEK
Kurban Bayramı boyunca da 24 saat süreyle hizmet verecek olan Kastamonu Belediyesi’ne vatandaşlar, Su ve Kanalizasyon İşleri için 185, İtfaiye 110, Beyaz Masa 153 diğer birimler içinse (0366) 214 10 48 nolu telefonları arayarak ulaşabileceklerdir.

VETERİNERLİK HİZMETLERİ VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLACAK
Kastamonu Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı boyunca da vatandaşların yanında olacak. Kaçan kurban yakalama ve hastalık olabileceğinden şüphelenen kurban etlerinin kontrolleri dahil her türlü konuda vatandaşlara hizmet verecek olan Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne, bayram süresince 0366 214 10 48 nolu telefonlardan ulaşabilecek.

Ayrıca Kurban Bayramı süresince Küresel Et Kombinası’nda büyük baş ve küçük baş kurbanlarınızın hijyenik ve İslami usullere uygun şekilde kesimleri yapılacak.

Belediye bayramlaşması ise bayramın ilk günü olan 21 Ağustos Salı günü Belediye Hizmet Binasında saat 13.00’da gerçekleştirilecek.