BİK Genel Müdürü Atalay, Kastamonu'yu Ziyaret Etti

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet, Sinop programı için havayolu ile Kastamonu Havalimanına geldi, ardından da karayolu ile Sinop'a geçti.

  • 511
BİK Genel Müdürü Atalay, Kastamonu'yu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BİK GENEL MÜDÜRÜ ATALAY, KASTAMONU’YU ZİYARET ETTİ

(İHA) - Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet, Sinop programı için havayolu ile Kastamonu Havalimanına geldi, ardından da karayolu ile Sinop’a geçti. 

Kastamonu Havalimanı’nda Vali Erdoğan Bektaş, Başbakanlık Müşaviri Yunus Akgül, Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şubesi Müdürü Yaşar Kuru, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Gazeteciler İzzet Sarı, Erhan Veren ve Sabahattin Büyükoral tarafından karşılanan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, sıcak karşılamadan dolayı Kastamonululara teşekkür etti.

Kastamonu’nun basın anlamında en sorunsuz illerden birisi olduğunu ve bundan da büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, Kastamonu basınını yakından takip ettiğini ve gittiği illerde örnek gösterdiğini söyledi.
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetelerini inceleyen Atalay, “Gerçekten her şeyiyle çok güzel. Kastamonu Cemiyetimizin Bayram Gazeteleri, Bayram Gazetesi çıkartmakta zorlanan Ankara, İstanbul ve diğer büyükşehirlerimize ithaf olunur” diye konuştu.

ORMAN, İCRA VE SAĞLIK İLANLARI
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Kastamonu’da Orman Bölge Müdürlüğü Satış İlanları, İcra Müdürlükleri İlanları ve Kamu Hastane Birliklerinin kurulması sonrası yaşanan sağlık ilanlarındaki azalma konusunda Genel Müdür Atalay’a bilgi sundu ve destek istedi. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü satış ilanları ile ilgili hazırlanan bir dosya da Atalay’a sunuldu.

Kastamonu’da Orman Bölge Müdürlüğü satış ilanlarının gazetelerde yayımlanmaması konusunu inceleyeceklerini ve ellerinden geleni yapacaklarının sözünü veren Atalay, İcra İlanları ile ilgili de çalışma yürüttüklerini söyledi. Atalay ayrıca, Kamu Hastane Birliklerinin kurulmasıyla özellikle ilçelerde ilanların yok denecek seviyeye geldiğini bildiklerini, bununla ilgili de Basın İlan Kurumu’nun çalışma içerisinde olduğunu belirtti.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet, daha sonra karayolu ile Sinop’a geçti. Sinop’ta bazı programlara katılacak olan Atalay, bugün yine karayolu ile Ankara’ya geçecek. Atalay, en kısa sürede özel bir programla Kastamonu’ya geleceğini ve Kastamonu’da basın ile hasret gidereceğinin sözünü verdi.