BİK Şube Müdürü Kuru, Malatya'da göreve başladı

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğüne atanan Yaşar Kuru görevine başladı.

  • 355
BİK Şube Müdürü Kuru, Malatya'da göreve başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı’nın emekli olmasıyla boşalan Şube Müdürlüğü’ne BİK Yönetim Kurulu kararıyla Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru atandı. Kuru, Malatya’nın yanı sıra Elazığ ve Tunceli illerinden sorumlu Şube Müdürü olarak da görev yapacak.

Şube Müdürü Kuru, 1923 yılından beri basın geçmişi olan Malatya’da en iyi şekilde hizmet verme gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti. Bartın doğumlu evli ve 3 çocuk babası olan Yaşar Kuru, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "15 Haziran 2019 tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu Malatya Şube Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Doğu’nun sarı incisi Malatya’da göreve başlamaktan dolayı mutluyum. Bu güzel şehrimize Malatya sevdalıları ve gazeteci arkadaşlarımızla birlikte hizmet edeceğiz.

Demokrasiyle özdeşleşmiş merhum Cumhurbaşkanlarımız İsmet İnönü ve Turgut Özal’ın memleketi Malatya’da ve şubeye bağlı yayın hayatını sürdüren tüm gazete ve medya organları en iyi şekilde hizmet vermeye gayret edeceğiz. Barındırdığı dinamikleri açısından güçlü bir yerel medya potansiyeline sahip olan Malatya’da ve Elazığ ile Tunceli illerindeki yerel medyamız için hazırlayacağımız projelerle gücüne güç katması noktasında Şube Müdürlüğü olarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. Benden önce görev yapan ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum Malatya sevdalısı Nihat Abacı Müdürümüze emeklilik yaşantısında sağlık ve mutluluk diliyorum. Ondan aldığım bu hizmet bayrağını en iyi şekilde taşımaya çalışacağım.”

Diğer yandan Malatya Şube Müdürü Yaşar Kuru, Vali Aydın Baruş ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret edeceği öğrenildi.