"Bölgemizin başlıca sorunlarını ele alacağız"

30 Haziran'da resmi açılışı yapılan Kastamonu Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Turizm Derneği yazılı basın açıklaması yaptı.

  • 708
&quotBölgemizin başlıca sorunlarını ele alacağız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan Kastamonu Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Turizm Derneği'nden yapılan açıklamada; “Bilindiği üzere Batı Karadeniz'in incisi evliyalar şehri kültür başkenti olma şerefine layık görülmüş maneviyatlar kenti Kastamonumuz, seneleredir devam eden hemşehri dayanışması turizm çalışmaları ve bunlara benzer birçok konunun çözümü için, biz gençlerde elimizi taşın altına koyarak; genç, dinamik hizmet arzusuyla bir araya gelmiş olanlar bir dernek kurmuş bulunmaktayız. Öncelikli amacımız; bölgemizin başlıca sorunlarını ele almak, gerekli mevkilere konuları taşıyıp çözüm aramak, bununla beraber şehrimizin gelecekte ki kültürel ve insani değerlerini geliştirip gün yüzüne çıkarmaktır. Bu maksatla bir araya gelmiş ve tüm gönlümüz ve gücümüzle çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Derneğimiz yapacağı her projede, her çalışmada tüm yurttaşlarımıza şeffaf olmayı prensip edinmiş, hiçbir hemşehrimize ayrıştırma yapılmasına müsaade etmeyecektir. Biz hep birlikte olursak güçlü oluruz, biz bir olursak var oluruz ve yine biz hemşehrilerimiz olarak birbirimizi kucaklarsak ilimizi daha ileriye götürebiliriz” denildi.

Kastamonu Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Turizm Derneği şu isimlerden oluşuyor.

“Genel Başkan Cahit Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Doğan, Genel  Sekreter Bülent Ali Evgiloğlu, Genel Sayman Mehmet Can Kaya, Kurucu Üyeler Nihat Kaya, Furkan Çetin, Mehmet Diribaş, Tuncay Oturak, İzzet Doğan ve Muhammet Raiş Yılmaz.”