Borajet'i Sinop'a Kaptırdık

Kastamonu Havalimanına ikinci havayolu için uğraş veren Kastamonu, bu hayalini Sinop'a kaptırdı.

  • 2032
Borajet'i Sinop'a Kaptırdık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Hava Yolları’ndan sonra Sinop Havalimanına ikinci havayolu olarak Borajet’te Havayolları da uçmaya başladı. Kastamonu Havalimanını açılmasıyla birlikte büyük bir nüfusunu İstanbul’da barındıran Kastamonu, bu kapsamda Sabiha Gökçen Havalimanından Kastamonu Havalimanına uçuş gerçekleştirebilmesi için birçok havayolu ile görüştü. Zaman zaman havayolları, Kastamonu Havalimanı ile yakından ilgilendiklerini belirtmesine rağmen Borajet Havayolu, aldığı kararla Sinop Havalimanını tercih etti.

İkinci havayolu olarak büyük umutlar besleyen Kastamonu, bölgesinin merkezi konumunda olmasına rağmen yeterli istikrarı gösteremeyerek ve birliktelik sağlayamayarak ikinci havayolunu Sinop’a kaptırmış oldu.

Borajet Havayolu, İstanbul’dan Sinop’a uçmaya başladı. 84 TL’ye uçuşlarını gerçekleştiren Borajet, karşılıklı olarak pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri uçuşlarını icra ediyor.

Sinop Havalimanı, Türk Hava Yolları’ndan sonra ikinci havayolu olarak Borajet’in gelmesiyle birlikte büyük bir avantajı da kazanmış oldu. İkinci havayolu konusunda da Kastamonu’nun hayalleri suya düşmüş oldu.