Çelik "Gazetecilerimiz zorluklarla karşı karşıyalar"

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 846
Çelik "Gazetecilerimiz zorluklarla karşı karşıyalar"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelik mesajında; "Gazetecilik, meşakkatli ve özveri gerektiren bir meslektir. Mesai gözetmeksizin haber peşinde koşan, çetin koşullarda meslek aşkıyla gazeteciliğe kendisini adayan kişinin vazifesi, meslek kuralları çerçevesinde ulvi değerlerle birleştiğinde kutsal bir nitelik taşımaktadır.

Kamu adına çalışan, halkı doğru bilgilerle aydınlatma görevini yerine getiren tüm gazetecilerin bu onurlu görevi icra ederken karşılaştıkları zorlukları görüyoruz.15 Temmuz hain darbe girişiminde basın, ülkemiz için çok önemli görevler yaptı. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın görüşlerini canlı yayınlarla halka ileterek, darbe girişiminin engellenmesinde önemli bir görev üstlendiler. Ardından demokrasi nöbetlerinde milletimizle birlikte sabahlara kadar bekleyerek görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler.

Bu duygu ve düşüncelerle demokrasinizin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan, doğru ve tarafsız şekilde kamuoyunun aydınlatılmasını sağlayan gazetecilerinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum."