Çelik "Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayaktadır"

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 10 Kasım nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 485
Çelik &quotTürkiye Cumhuriyeti dimdik ayaktadır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelik; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından Cumhuriyet'i kurmuş, ardından istikbal mücadelesine de önderlik ederek ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun gayret göstermiştir.

Bugün de bizler hedeflerimizi ve aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için büyük bir gayretle çalışmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne kadar yaşanan tüm badirelere rağmen dimdik ayaktadır. Geleceğe daha büyük ümitle, daha büyük kararlılıkla yürümektedir. Cumhuriyetimizin 100. yılında çok daha güçlü, çok daha itibarlı, çok daha demokratik, çok daha müreffeh bir Türkiye olacaktır.

Bu bilinçle bizler gelecek hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken, birlik ve beraberlikte ısrarcı olmaya devam edecek, özgürlüklerden asla taviz vermeden barış ve huzur içinde Türkiye'yi büyütmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. En büyük arzumuz, şehit ve gazilerimizin emanetini muhafaza etmek, bu emaneti daha yükseklere taşımaktır.

Vefatının 79'inci yılında Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükran ve rahmetle anıyorum."