ÇEM Genel Müdürü Hanifi Avcı Kastamonu'da

Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Hanifi Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

  • 672
ÇEM Genel Müdürü Hanifi Avcı Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇEM GENEL MÜDÜRÜ HANİFİ AVCI KASTAMONU’YA GELDİ
VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA) - Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürü Hanifi Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler. 
Ziyarette Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür ile ÇEM Genel Müdürlüğünden şube müdürleri de hazır bulundular.
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin’i makamında ziyaret eden ÇEM Genel Müdürü Hanifi Avcı, Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Silvikültür Daire Başkanı Halis Ömür ve beraberindekiler Gölköy Fidanlığı’na geçerek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, devam etmekte olan Fidanlık İdare Binası büyük onarımı da yerinde inceledi ve Kastamonu İşletme Müdürü Mahmut Yılmaz’dan son çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Daha sonra İnebolu Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden ÇEM Genel Müdürü Hanifi Avcı ile beraberindekiler, 3 meteoroloji ve 4 gözlem istasyonunun kurulacağı Sel Tahmin Modelleme Projesi kapsamında incelemelerde bulundular. İncelemelerde DSİ 23. Bölge Müdür Yardımcısı Halil Şimşek de hazır bulundu.