Dağardı, Cumhurbaşkanı'nın yolunu gözlüyor

Kastamonu Tosya Dağardı Köyü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı köylerine davet etti.

  • 2059
Dağardı, Cumhurbaşkanı'nın yolunu gözlüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Dağardı Köyü Muhtarı Selami Karataş, geçen yıl 5. Muhtarlar Toplantısı'ndan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek, köyünün eksiklerini ve taleplerini iletmişti. İçme suyundan, köy konağına kadar Erdoğan'ın talimatıyla tüm eksikleri giderilen Dağardı köyü sakinleri, Cumhurbaşkanını köylerine davet etti.

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen 5. Muhtarlar Toplantısı'na katılan Tosya Dağardı Köyü Muhtarı Selami Karataş, toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek köyünün eksikliklerini ve taleplerini iletmişti. İçme suyundan, köy konağına kadar Erdoğan'ın talimatıyla tüm eksikleri giderilen Dağardılı vatandaşlar, köy konağına ‘Milletin Adamı’ ve ‘Erdoğan’ yazılı büyük pankart asarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açılışa davet etti.

Yatırımlar bitti
Köy konağı önünde toplanarak Erdoğan’a selam gönderen Dağardı köyü sakinleri, yatırımlar için de teşekkür etti. Cumhurbaşkanını hizmetlerin açılışına davet ettiklerini belirten Muhtar Selami Karataş, "Muhtarlar toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımla birlikte görüşme imkanımız oldu. Cumhurbaşkanımıza köyümüzün afet kapsamına alındığını, köyümüzün köy konağının olmadığını ve Avşar Mahallemizin de kanalizasyonunun olmadığı talebinde bulundum. Kendilerinden Allah razı olsun. Çok kısa bir süre içerisinde köy konağımız yapıldı ve köyümüzün hizmetine sunuldu. Şu anda Avşar Mahallemizin kanalizasyonu da ihale aşamasına gelmiştir. İnşallah kısa sürede orası da bitirilecektir. Köyüm adına ve kendi şahsi adıma Cumhurbaşkanıma ve burada emeği geçen devlet yetkililerine teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızdan muhtar olarak, Dağardı köylüleri olarak bir talebimiz daha var. Cumhurbaşkanımızı bu hizmetlerin açılışında köyümüzde görmek istiyoruz, köyümüzü şereflendirmelerini istiyoruz, köyümüze davet ediyoruz” dedi.

7'den 70'e konak önünde toplanan köylüler, hazırladıkları pankartları da binaya astı.