Engelli çocuk ve aileleri, Başkan Babaş'ı ziyaret etti

Özel Bireyler ve Aileleri Derneği, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

  • 1363
Engelli çocuk ve aileleri, Başkan Babaş'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden itibaren modern şehircilik, tarihi canlandırma ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi için çalışmaların başladığını açıkladı.

Özel Bireyler ve Aileleri Derneğini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, burada ilk etapta Kuzeykent Kapalı Pazaryeri yanında bulunan alanda projenin prefabrik konut teknolojisiyle yapılacağını belirtti. Projenin Özel Bireyler ve Aileleri Derneği’nin görüşleri doğrultusunda hazırlanacağını da ifade eden Başkan Babaş, “İlk etapta hızla tamamlayacağımız Engelsiz Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki dönemlerde Kuzeykent’te yaklaşık 41 Milyon TL’lik Engelsiz Yaşam, Kültür ve Spor Merkezimizin yapılmasıyla buraya taşıyacağız. Merkezimiz tamamlandığında özel bireylerimizin aileleri çocuklarını buraya getirerek belirli saat dilimleri arasında eğitmenlere bırakabilecek. Özel bireylerimiz yapılacak merkezde uzman eğitimcilerimiz eşliğinde çeşitli aktivitelerle ailesi gelinceye kadar vakit geçirecek” dedi.

Başkan Tahsin Babaş, ilk etapta başlatılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi projesini Kastamonu Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’yle birlikte gerçekleştireceklerini de kaydetti.

Özel Bireyler ve Aileleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Özer Hızarcıoğlu ise, “Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın bizler için büyük bir armağan olan projesini birlik ve beraberlik içerisinde yürütmekten dolayı büyük mutluluk duyacağız. Bizler projeye elimizden gelen katkıyı vereceğiz. Sayın Başkanım sizlere ve bu projede emeği geçecek herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.