Esnafın siftah parası Ülkü Ocaklarından geldi

Kastamonu Ülkü Ocakları Ahilik Haftası dolayısıyla il genelinde esnaflara günün siftah parasını dağıttı.

  • 601
Esnafın siftah parası Ülkü Ocaklarından geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Ülkü Ocakları Ahilik Haftası münasebetiyle anlamlı bir etkinlikte bulunarak esnaflara dün sabah namazı sonrasında siftah parası dağıttı.

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında özel bir etkinliğin altına imzasını atan Kastamonu Ülkü Ocakları il genelini kapsayan program ile sabah namazı sonrasında esnaflara siftah parası dağıttı. Şehit edildiğinde cebinden sadece 35 kuruş çıkan Ülkücü Şehit Yusuf İmamoğlu’nun anısının yaşatılması adına siftah zarflarında ahilik haftası kutlama mesajının yanı sıra 35’er kuruşlar yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; "33. Ahilik Haftası nedeniyle ilimiz genelinde sabah namazından sonra esnaflarımıza siftah parası dağıttık. Dürüstlük ve dayanışmayı ticaretlerine ilke edinerek, Ahilik yolundan ayrılmayan, helal rızık için alın teri döken değerli esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduğumuzu göstermek amacıyla sabah namazından sonra Ülkücü Şehidimiz Yusuf İmamoğlu ağabeyimizi de anarak şehadet şerbeti içtiğinde cebinden çıkan 35 kuruşu bugünkü siftahları olarak esnaf ve sanatkarlarımıza dağıttık. Siftah bizden, bereket Allah’tan. Cide, Çatalzeytin, Tosya, Araç, Devrekani, İhsangazi, Taşköprü, Bozkurt, Daday ve İnebolu başta olmak üzere tüm ilçelerimizde gerçekleştirilen faaliyetimize katılan ülküdaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftasını tekraren kutluyor, hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz." dedi.