Genç Türkiye Kongresi Kastamonu'da yapıldı

Genç Türkiye Kongresi il finali 310 öğrenci, 28 danışman öğretmen ve 15 moderatörün katılımı ile Kastamonu'da gerçekleştirildi.

  • 607
Genç Türkiye Kongresi Kastamonu'da yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gençlik Vakfı’nın 3.sünü gerçekleştirdiği Genç Türkiye Kongresi İl Finali  Grand Moni Beyaz Salonda gerçekleştirildi.

İlimizdeki 28 liseden; 310 öğrenci, 28 danışman öğretmen ve 15 moderatörün katılımı ile gerçekleştirilen kongrede başarılı sayılan lise öğrencileri Kastamonu’yu temsilen Türkiye Finali için İstanbul’a gitmeye hak kazanacak.

Kongreye; 10 Aralık MTAL, Pervaneoğlu Ali MTAL, 15 Temmuz Şehitler AL, Saime İnal Savi SBL, Abdurrahmanpaşa Lisesi, Sepetçioğlu MTAL, Aytaç Eruz AL, Şeyh Şaban-ı Veli AİHL, Cide AİHL, Tosya Cumhuriyet AİHL, Daday AİHL, Tosya Erkek AİHL, Daday ÇPAL, Taşköprü Fen Lisesi, Göl Anadolu Lisesi, Tosya Fen Lisesi, Hanönü ÇPL, Tosya Kız AİHL, Hüma Hatun Kız AİHL, Tosya Mithat Boyner MTAL, Kastamonu Fen Lisesi, Kastamonu Anadolu İHL, Kastamonu Kız İHL, Azdavay Anadolu İHL, Kastamonu MTAL, Devrekani Anadolu İHL, Mustafa Kaya AL ve Özlem Burma MTAL katıldı.

Kongre sırasında öğrencileri ziyarette bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, TÜGVA İl Başkanı Burak Arslan’dan bilgi aldıktan sonra öğrencilerin fikirlerini dinleyip görüşlerini belirtti.

Daha sonra, yaptıkları yararlı ve güzel çalışmalar için TÜGVA il başkanı ve yönetimine teşekkür eden Babaş, öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyerek salondan ayrıldı.

Program sonunda TÜGVA İl Temsilcisi Burak Arslan katılımlarından dolayı öğrencilere ve okul yöneticilerine teşekkür ederken, gelecek yıllarda daha geniş ve kapsamlı kongrelerde tekrar birlikte olacaklarını söyledi.

Arslan, “Yeni Nesil Bir Gençlik” için durmadan çalıştıklarını ve programlarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek sözlerini noktaladı.