Genç ÜKAYD'tan birlik ve beraberlik çağrısı!

Üsküdar Kastamonulular Derneği Gençlik Kolları (Genç ÜKAYD) kahvaltı programı gerçekleştirdi.

  • 731
Genç ÜKAYD'tan birlik ve beraberlik çağrısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genç ÜKAYD tarafından gerçekleştirilen kahvaltıda; Kastamonu’nun Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmesi ile ilgili yapılacak çalışmalar adına birlik ve beraberliğin güçlenmesi çağrısı yapıldı.

Yapılacak projelerin ve etkinliklerin konuşulduğu programda, üst kimliğimiz Kastamonu diyerek bütün STK’lara görev düştüğü belirtildi.

Önemli olan Kastamonu sevdası diyen Genç ÜKAYD; “Dernek ismi her ne olursa olsun ortak gayemiz birlik ve beraberlik adına çalışmalarımıza devam etmektir” dedi.

Çok yakında önemli ve vizyon projelerin ortaya çıkacağının müjdesi verilerek sona eren kahvaltıya memleketimiz için önemli çalışmalar yürüten; Üsküdar Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sn. Esat Kalay, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Saadettin Çay, Tosya Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Ali Tekin, 1946 Demokratlar Derneği Başkanı ve İstanbul Valiliği Mütevelli STK Temsilcisi Sn. Kemal Turgut, Kıymetli Muhtarlarımız Sn. Selahittin Kamişoğlu ve Gönül Uzun, Cide Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Sn. Rıdvan Kuru ve ekip arkadaşları, Kastamonu Gençlik Hareketi Başkanı Sn. Aziz Çakır, Üsküdar Kastamonulular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Karagöz ile Köşe Yazarımız ve Genç ÜKAYD Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Gökhan Altundal katıldılar.