Güney Kore Cumhuriyeti Hava Ataşesi Park, Başkan Babaş'ı ziyaret etti

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Hava Ataşesi Yongşik Park, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

  • 575
Güney Kore Cumhuriyeti Hava Ataşesi Park, Başkan Babaş'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Hava Ataşesi Yongşik Park, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Ali Cesuroğlu ve Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği heyeti ve gaziler ile birlikte Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Kastamonu’ya Kore Gazileri’ni ziyaret amacıyla gelen Güney Kore Cumhuriyeti Hava Ateşesi Yongşik Park, Başkan Babaş’a şehit aileleri ve gazilere verdiği önemden ötürü teşekkür etti. Kore Halkının sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Kore Gazilerine minnettar olduğunu vurgulayan Yongşik Park, “Kastamonu’ya geldiğimizde gördük ki sizler burada gazilerimize ve şehit ailelerine büyük önem veriyorsunuz. Bu durum bizleri bir hayli mutlu ediyor. Kore gazilerimize ve Türk halkına minnettarlığımızı göstermek üzere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu durum bizler için sonsuza dek böyle olacaktır” ifadelerini kullandı.

Türk halkının daima mazlumun yanında olacağını vurgulayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, Güney Kore Cumhuriyeti’yle kurulan ilişkilerin sağlamlığından ötürü ve Güney Kore Cumhuriyeti’nin vefasından dolayı mutluluk duyduğunu iletti. Gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Babaş, “Gazilerimize yaklaşımınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Dünyaya örnek olacak bir bağımız var. Bizler sizleri misafir etmekten dolayı mutluyuz. Şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet etmek bizlerin öncelikli görevidir. Bizler her daim şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız ve yanında olacağız” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı verilen ödüller ve çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.