Hacıoğulları ve Tiraki'den KGC'yi ziyaret

Kastamonu Havalimanı Müdürü Yılmaz Hacıoğulları ve Ulaştırma Memur-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Metin Tiraki, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) yeni hizmet binasını ziyaret ettiler.

  • 1276
Hacıoğulları ve Tiraki'den KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette KGC Başkanı Erkan Yılmaz’ın şahsında tüm Kastamonu basınına yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunan Havalimanı Müdürü Yılmaz Hacıoğulları: “Sayın Yılmaz’dan Kastamonu basını ile ilgili çok değerli bilgiler edindim. Kastamonu için çok güzel düşünceleri olduğunu gördüm. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

YOLCU SAYISINDA ARTIŞ SÜRÜYOR
Yılmaz Hacıoğulları, Kastamonu Havalimanı’ndaki yolcu sayılarına ilişkin de bilgi verdi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü verilerini paylaşan Hacıoğulları, 2017 yılı Ağustos ayında 12 bin 319 yolcunun Kastamonu Havalimanı’ndan hizmet aldığını, 114’de uçak trafiğinin gerçekleştiğini bildirdi. Buna göre, Ağustos ayında Kastamonu Havalimanı’nda hizmet verilen uçak ve yolcu trafiği, yılın en iyi verisi olarak dikkat çekti. Ağustos’ta Kastamonu Havalimanı yolcu trafiği 12 bin 319 olarak gerçekleşti. Aynı ayda 114 uçakta Kastamonu Havalimanı'nı kullandı. Ağustos'ta yolcu ve uçak sayısı, 2013 yılında açılan Kastamonu Havalimanı'nda tüm zamanların en iyi verisi olarak tablolara yansıdı. Ağustos ayı verileriyle birlikte 2017 yılı genelinde yolcu sayısı 58 bin 901'e, uçak sayısı da 548'e yükseldi.

ILS CİHAZI MONTAJI SON SÜRAT SÜRÜYOR
Sisli havalarda iniş ve kalkışı kolaylaştıran ILS cihazının son durumu hakkında da bilgi veren Kastamonu Havalimanı Müdürü Yılmaz Hacıoğulları: “Bilindiği üzere bu cihazın ihalesi yapıldı ve çalışmalar başladı. Şu an son sürat çalışmalar sürüyor. İş bitirme süresi olarak 600 gün süre verilmişti. Sanırım bu kışa değil ama önümüzdeki yıla burada işler tamamlanır diye ümit ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ