Hizan Kaymakamı Küre'ye Heyet Gönderdi

Bitlis'in Hizan İlçesi Kaymakamı Sedat İnci'nin sosyal medyadan tanıdığı ilçeye 4 kişilik heyet gönderdi.

  • 737
Hizan Kaymakamı Küre'ye Heyet Gönderdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BİTLİS’İN HİZAN İLÇESİ KAYMAKAMI KÜRE'YE HEYET GÖNDERDİ

AKGÜN UĞUR ERSÖZ (İHA) - Bitlis’in Hizan İlçesi Kaymakamı Sedat İnci'nin sosyal medyadan tanıdığı ilçeye 4 kişilik heyet göndererek Küre Halk Eğitim Merkezi Küre Sosyal Dayanışma Vakfı, Küresel Sanat Merkezi ile Köylere Hizmet Götürme çalışmalarını yerinde araştırmak üzere Küre ilçesini ziyaret etti.

Kastamonu'nun Küre İlçesi’ndeki yapılan çalışmaları sosyal medya üzerinden fark edildiğini dile getiren Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, özellikle Hizan Kaymakamı’nın Kastamonu’nun Küre İlçesi’nde araştırma yapmak üzere 4 kişilik ekip gönderdiğini söyleyerek, "Bizlerde yapılan buradaki çalışmalarımızı tanıtma imkanı bulduk" dedi.

Küre doğal ürünleri, Küresel Sanat  markanın İl dışına taştığına dikkat çeken Küre İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun nüfusun az olmasına karşın Küre Halk Eğitim Merkezi’nin kursiyer sayısı, ürün çeşitliliği ve kalitesi açısından il genelinde birinciliğe oturduğundu dile getirdi. Tursun, yapılan bu çalışmaların bir ekip ruhu içerisinde gerçekleştiğini söyledi. Yapılan çalışmaların il dışında ilgi uyandırması ve bu bağlamda Bitlis’in Hizan İlçesi’nden gelen heyetin ayrıca kendilerini onurlandırdığını ifade eden Tursun, İlçe’nin sesinin duyurulmasının  kendilerine mutluluk verdiğini ve ne kadar doğru yolda olduklarının bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Küre İlçesi’nde daha güzel çalışmalarda bulunmak olduğunu söyleyen Küre Halkeğitim Müdürü Oğuz Yılmaz, Küre Halkeğitim merkezi olarak  yapılan çalışmaların Türkiye’nin bir diğer ucundan takip edilmelerinin kendilerini de mutlu ettiğini ziyarete gelen ekip tarafından çalışmaların titizlikle takip edildiğinin altını çizerek memnuniyetini dile getirdi.