İnebolu'da muhtarlar toplantısı

İnebolu Kaymakamı Atakan Atasoy, köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

  • 372
İnebolu'da muhtarlar toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Atasoy, İnebolu'da yaklaşık 25 kilometre bitümlü sıcak karışım asfalt yapımı için ihale yapıldığını söyledi.

Bunun 7,5 kilometrelik kısmının İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacağını belirten Atasoy, "Biz 7,5 kilometrenin ihalesini kilometresi 420 bin liradan yaklaşık 3 milyon 200 bin liraya yaptık. 7,5 kilometre sıcak asfalt bu sene bitecek." dedi.

Geriye kalan 17 kilometrelik sıcak asfaltın ihalesinin ise İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildiğini belirten Atasoy şunları söyledi:

"Felaket tellallığı yapanlar var. Zannediyorlar ki felaket tellalları hiçbir şey yapılmıyor, hiç kimse bir şey takip etmiyor. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Felaket tellallığı yapanlar kendilerine saklasınlar düşüncelerini. Biz gücümüz yettiği ölçüde devletimizin bize verdiği imkanlar çerçevesinde en iyisini neyse onu yapmaya çalışacağız. Bu toplantıyı kenetlenmemiz amacıyla yapıyorum, o felaket çığırtkanları emellerine ulaşmasınlar diye yapıyorum."

Kaymakam Atasoy, sıcak asfaltın yanında bu yıl 35 kilometre stabilize yol, 80 kilometre malzemeli bakım hedefi koyduklarını, ayrıca 9 köyün içme suyu sorununun da çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Muzaffer Yeşilyurt, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferhat Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Köseoğlu ve köy muhtarları katıldı.