İYC Geleneksel 9. Yaz Etkinlikleri sona erdi

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi'nin bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği Geleneksel Yaz Etkinlikleri İlim Yayma Cemiyeti yurt bahçesinde yapılan program ile son buldu.

  • 756
İYC Geleneksel 9. Yaz Etkinlikleri sona erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program Şube Başkanı Fatih Köse'nin selamlama konuşması öğrencilerin yarışmaları, ödül töreni ile devam edip ikramların ardından son buldu.

10-13 Yaş Grubu Kuran-ı Kerim Yarışmasında Alperen Yılıkoğlu, Hadis yarışmasında Alperen Civelekoğlu, Ezan yarışmasında Ahmet Çakır; 7-10 Yaş Grubu Kuran-ı Kerim yarışmasında Zafer İlkan Yılmaz, Hadis yarışmasında Mehmet Mir Numan Borucu, 32 Farz yarışmasında Utku Çiftçi birinci oldu ve yarışmalarda dereceye giren tüm öğrencilere ödül ve hediye takdimi yapıldı.

ŞAHSİYET VE MARİFET OKULU AÇACAĞIZ

Şube Başkanı Fatih Köse, “İlim Yayma Cemiyetimiz her yaz evlatlarımıza Kuran-ı Kerim’i severek, sevdirerek öğretiyor. Akademisyenlerden oluşan bir eğitim komisyonumuz var. Çocuk psikolojisinden, pedagojiden anlayan, bilen, ehil bir kadromuz var. İnşallah yakın bir zamanda Ortaokul 5 ve 6.sınıflarla, Lise 9 ve 10.sınıflara yönelik olarak yaygın eğitim faaliyetlerine başlayacağız. Genel Merkezimiz tarafından projelendirilen 'Şahsiyet ve Marifet Okulu' çalışmasının pilot olarak uygulanacağı illerden biri Kastamonu olacak. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Genelinde yapılan protokol çerçevesinde hayata geçecek Şahsiyet ve Marifet okulunda çocuklarımızın kişisel gelişimine önemli katkılarda bulunacağız. Hayırseverlerimizin katkıları, Halk Eğitim Merkezimizin destekleri ile gerçekleştirilecek projede yer alacak şanslı öğrenciler için herhangi bir ücret talep edilmeyecek” dedi.