Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü mesajları

Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayımlanan mesajlar.

  • 606
Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN MESAJI

Yurdun her köşesinde fedakârlık örneği olarak görevini son derece titizlikle ifa eden Jandarma Teşkilatı 179 yıldır ulusuna fedakârca ve kahramanca hizmet etmekte olup,  kuruluşundan bu yana tarihi,  şan, şeref ve üstün başarılarla doludur.
Büyük özveri ve heyecanla halkla iç içe görev yapan Jandarma Teşkilatımız devletin halka açılan penceresi konumundadır. Huzur ve asayişi sağlamada gösterdiği gayretler ile asli görevlerinin yanı sıra, sosyal projeler ve kültürel hizmetlere de yer vererek milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmış,  vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile Türk Milleti’nin gurur kaynağı olmuştur.
Bugün her alanda yaşanan gelişmeler karşısında Jandarma Teşkilatımız; alt yapı yönünden çağın gerekleri doğrultusunda kendini geliştirmekte, başarısını sürekli kılmak için büyük gayret sarf etmekte, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü ve harekât yeteneğini artırmakta, çalışmalarıyla Milletimize güven vermektedir. Sorumluluklarını bugün olduğu gibi gelecekte de üstün bir görev bilinciyle ve kararlılıkla sürdüreceklerine inanıyorum.
Ülkemizin her yanında olduğu gibi, İlimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarı her türlü takdirin üstündedir.
Milletimizle dayanışma içinde hizmet eden,  Ülkemizin, İlimizin her noktasında insanımızın güvenliğini sağlayan, huzurunu tesis eden, Jandarma Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıldönümünü kutlar, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor,  jandarma personelimize de sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ'IN MESAJI

Büyük birlikteliğimizin ve vatan topraklarımızın korunmasında ülkemizin her köşesinde fedakârca görev yapan Jandarma teşkilatımızın 179’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. 
Özellikle kırsal kesimlerde güven, huzur ve asayişin sağlanmasında önemli roller üstlenen kahraman Jandarma teşkilatımız artık daha güçlüdür.  Son teknoloji modern silahları ve üst düzey eğitimli personeliyle dosta güven düşmana korku salan Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar takdire şayandır. Bu vesileyle Jandarma teşkilatımızın 179’uncu kuruluş yıldönümünü bir kere daha kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan güç kuvvet diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK'İN MESAJI

Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatı, yurdumuzun her köşesinde bir kanun ordusu olarak görev yapmaktadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma, yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur. 
Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.
Jandarma Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında ve ülkemizin her noktasında, gece gündüz demeden, her şart ve koşul altında üstün hizmetlerde bulunmuştur. Bugüne kadar kutsal vatan toprakları üzerinde emniyet ve güvenliğin teminatı olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecek olan Jandarma Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle,gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Personelimize görevlerinde başarılar diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR'İN MESAJI

Ülkemizin İç güvenliğinin teminatı, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan biri olan Jandarma Teşkilatı, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 179 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatının, Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI HACI İBRAHİM MAŞALACI'NIN MESAJI

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olarak, Devletimizin bekası, milletimizin refahı için Emniyet Teşkilatımızla birlikte toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız.
Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.
Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakârlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.