Kadınlar 8 Mart'ta hem eğlendi, hem kazandı

Taşköprü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bayanlara yönelik eğlence programı düzenledi.

  • 921
Kadınlar 8 Mart'ta hem eğlendi, hem kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Açık Hava Düğün Salonu’nda gerçekleşen programda ilk olarak Grup Nüans sahne alırken, daha sonra sevilen sanatçı Ankaralı İbocan birbirinden güzel şarkılarıyla Taşköprülü bayanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Saatler öncesinden salonun dolduğu programa yaklaşık 2 bin bayan katıldı.

Birbirinden güzel şarkılarıyla Taşköprülü bayanları doyasıya eğlendiren sanatçı Ankaralı İbocan, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a da 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kendisini Taşköprülü kadınlarla buluşturduğu için teşekkür ederek, Taşköprü insanının her şeyin en iyisine en güzeline layık olduğunu belirtti.

Arslan’dan Taşköprülü bayanlara müjdeli haberler

Daha sonra sahneye davet edilen Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, kadının hem anne, hem eş, hem de kardeş olan kutsal bir varlık olduğuna dikkat çekerek, Taşköprülü bayanlara ilçenin 2019 yılı Ekim ayında doğalgaza kavuşacağının, Taşköprülü bayanların makinelerinin ve çaydanlıklarının önümüzdeki yıldan itibaren kireçlenmeyeceğini ve doğal kaynaklı içme suyunun önümüzdeki yıldan itibaren Taşköprülülerin musluğundan akacağının müjdesini verdi.

Arslan, ayrıca Taşköprü OSB’nin hızlı bir şekilde devam ettiğini ve kısa sürede Taşköprü’de fabrika bacalarının tüteceğini ifade etti.

“Kadınlarımız çocuklarını güzel yetiştirmeliler”

Daha sonra konuşan Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ise, “Günümüzde halen kadınlarımızın maruz kaldığı şiddeti konuşuyorsak bundan biz yöneticilerin de eksiği bulunuyor. Kadınlarımız sadece ülkemizde değil, dünyada olumsuzluklara maruz kalıyor. Biz ülke olarak köklü bir ecdadın torunlarıyız. Bu tarz sorunları ortadan kaldırmak için kadınlarımıza da büyük rol düşüyor. Özellikle anne olan kadınlarımız çocuklarını güzel yetiştirmeliler. Bu sayede gelecek kuşaklarda bu tarz şiddet konularıyla umarım karşılaşmayız” dedi.

Şehit annesine yılın kadını plaketi

Konuşmaların ardından geçtiğimiz yıllarda şehit olan Polis Memuru İlker Narin’in Annesi Elife Narin’e Belediye Başkanı Arslan tarafından yılın kadını plaketi verildi.

Bayanlara çok sayıda ödül

Ardından ise yapılan çekilişle bayanlara çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın ve çok sayıda hediye verildi.

Kaymakam Yüksel ve Başkan Arslan, sanatçı Ankaralı İbocan ve Grup Nüans’a çiçek ve plaket takdim ettikten sonra Taşköprülü bayanlara karanfil dağıtarak salondan ayrıldılar.

Gece geç saatlere kadar Taşköprülü bayanlar Ankaralı İbocan’ın şarkılarıyla eğlendi. Misafirlere Taşköprü Belediyesi tarafından etli pilav ve yaş pasta ikram edildi.